Vapautta vaativille visioille


Voit huoletta keskittyä ydinliiketoimintaasi. Me osaamme ohutlevytuotteet.

Me osaamme ohutlevyn
Räätälöityjä tuotteita teollisuuden tarpeisiin

Orima-Tuote Oy:n laajasta sopimusvalmistusvalikoimasta löytyy ratkaisut useille eri teollisuudenaloille. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityä ohutlevymekaniikan osien ja tuotekokoonpanojen suunnittelua ja valmistusta. Suunnitteluvaiheessa otamme huomioon käyttökohteen vaatimukset ja tuotteen valmistettavuuden liiketoimintaasi parhaiten hyödyntävällä tavalla. Sopimusvalmistajana hankintatoimintomme vastaavat laadukkaasta ja kilpailukykyisestä toimittajaverkoston toiminnasta.

Kysy siksi rohkeasti kaikkea, mitä mieleesi tulee.
Meillä voi olla jo tarpeisiisi valmis ratkaisu!

Referenssit

Olemme toteuttaneet valtavan määrän asiakaskohtaisia tuotteita kansainvälisille markkinoille teollisuuden käyttöön. Kerromme toiminnastamme lisää mieluusti myös sinulle.

Toimintamme

Osavalmistus ohutlevystä

Tarvisetko kotelointia, peittolevyä, runkoa, myyntitelinettä tai jonkinlaista kone- ja laiteosaa?

Osien valmistaminen ohutlevystä

Pitkän kokemuksen perusteella tunnemme ohutlevyn hyödynnettävyyden. Meiltä saat varmasti ja nopeasti tarpeesi mukaisen ratkaisun osista kokoonpanoihin.

Työstämme ohutlevyä saman katon alla erittäin monipuolisin menetelmin, mm.

  •   Levytyökeskuksilla
  •   Laserleikkaamalla
  •   Levyleikkureilla
  •   Särmäämällä
  •   Hitsaamalla
  •   Pulverimaalauksella
  •   Kokoonpanoilla

Oma pulverimaalaamo

Nopea ja tehokas

Kuljetukset, siirtelyt ja ylimääräiset väliripustelut jäävät tekemättä ohutlevytuotteelle. Pulverimaalaamon ja Oxilan-esikäsittelyn läpi tuotteet kulkeutuvat automaattilinjastoa pitkin yhdellä ripustuksella sujuvasti

  •   6 metrin pituiset
  •   puolen metrin levyiset
  •   enintään 2 metriä korkeat tuotteet.

Mittojen ylittyessä hoidamme pintakäsittelyt palveluna yhteistyökumppanimme avulla.

Suunnittelu ja tekninen tuki

Etsitkö ohutlevytuotteellesi parasta tuotantomenetelmää tai hyödynnettävyyttä? 
Tarvitsetko suunnitteluapua tai teknistä tukea ohutlevytuotteeseen?

Oriman tehtaan ammattitaitoinen ja kokenut tekninen suunnittelu ammattiasiakkaillemme huomioi työssään monipuolisesti ohutlevytuotteen valmistuksen kannalta merkittävät aiheet.

Kokonaisuuksien logistiikka

Varastointi, pakkaus ja toimitustarpeet

Järjestämme yksilöllisesti juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivat varastointi- ja pakkauspalvelut sekä toimituksiin liittyvät logistiikkaratkaisut. Palvelemme sinua partnereidemme kanssa nopeasti niin lähialueen kohdetoimituksissa kuin globaaleissakin toimitustarpeissa.

Nopeasti ja joustavasti

Räätälöityjä ohutlevytuotteita teollisuuden tarpeisiin.


Laaja ja kokenut asiantuntemus sopimusvalmistuksesta ja ohutlevytuotteista sekä asiakaslähtöinen nopea toiminta ovat toimintamme kulmakivet. Pääsääntönä ohutlevytuotteiden sopimusvalmistuksessa on varmistaa asiakkaidemme liiketoiminnan kannattavuus tuotteen suunnittelusta ja valmistuksesta koko arvoketjun hallintaan.

Kumppanuus, kilpailukyky ja jatkuva parantaminen ohjaavat työtämme. Panostamme siihen, että tunnemme tarpeenne ja pystymme ylittämään odotuksenne päivästä toiseen.

Kysy siksi rohkeasti kaikkea, mitä mieleesi tulee. Meillä voi olla jo tarpeisiisi valmis ratkaisu!

Avaimet käteen

Osien valmistaminen ohutlevystä

Kokonaisvaltainen suunnittelu ja toimitusketju loppuasiakkaan käyttöön


Orimalla valmistetaan laajasti tuotteita ohutlevystä. Meillä on tarjolla mittava yhteistyöverkosto osaavia kumppaneita raaka-ainevalmistajista pintakäsittely- ja kuljetuskumppaneihin.

Hoidamme halutessasi koko arvoketjun ohutlevytuotteen suunnittelusta tuotannon optimointiin ja valmiin kokonaisuuden toimitukseen loppuasiakkaalle saakka.

Vahvuutemme

Ehdikö keskittyä ydinliiketoimintaasi?

Helpotamme työtäsi ja hoidamme koko arvoketjun ohutlevytuotteen ympärillä sinulle.

Tuemme liiketoimintanne kannattavuutta. Tuotteistamisen ja tuotteen valmistamisen lisäksi olemme valmiita ottamaan vastataksemme näiden ympärillä olevan arvoketjun hallinnan kustannustehokkaasti.

Tähän tavoitteeseen pääsemme sitoutumalla pitkäjänteisesti kumppanuuteen asiakkaidemme kanssa ja poistamalla arvoa tuottamattomat vaiheet ketjusta.

Laatu ja kehittäminen

Pysyvyys edellyttää alallamme jatkuvaa laadukasta toimintaa. Varmistamme tuotteidemme ja toimintamme laadun ja kehittämisen toteutumisen useiden kansallisten tarkastuslaitosten ja ISO-9001-laatujärjestelmän avulla.

Kumppanuus, kilpailukyky ja jatkuva parantaminen ohjaavat työtämme. Panostamme siihen, että tunnemme tarpeenne ja pystymme ylittämään odotuksenne päivästä toiseen.

Orima ISO 9001 sertifikaatti
CE-merkki
Seinätikkaan-varmennustodistus-VTT-VA-00001-18_1