ORIMA ja KOURUTEK vahvistuvat yhdessä

Orima > Uutiset > Yleinen > ORIMA ja KOURUTEK vahvistuvat yhdessä
Kattoturvallisuuden edelläkävijä Suomessa, Orima-Tuote Oy, on hankkinut enemmistöosuuden oululaislähtöisestä Kourutek Oy:stä.

ORIMA-tuotemerkillä kattoturvatuotteita, sadevesijärjestelmiä ja aurinkopanelien kiinnitysjärjestelmiä suunnitteleva ja valmistava sekä vaativia sopimusvalmistustuotteita tuottava Orima-Tuote Oy vahvistaa yritysjärjestelyllä erityisesti kotimaan asennuspalveluliiketoimintaansa.

Kourutek Oy on vuonna 2008 perustettu sadevesikourujen ja kattoturvatuotteiden asennustoimintaa valtakunnallisesti harjoittava yritys, jonka kuluvan vuoden liikevaihto tulee olemaan noin 4 MEur. Orima-Tuote Oy:n osaaminen, kehittyvä tuoteportfolio sekä vahva kasvukyky muodostavat hyvän ponnahduslaudan tulevaisuuden liiketoiminnan volyymikasvun vauhdittamisessa.

”Kourutek on ollut läheinen ja luotettu kumppanimme jo vuosia. Nyt toteutettu yritysjärjestely on osa yhtiömme kasvustrategiaa ja samalla se tarjoaa molemmille osapuolille selvän kasvumahdollisuuden. Asiakkaamme tulevat saamaan aiempaa laajemman ja tehokkaamman palvelukokonaisuuden”,

toteaa Orima-Tuote Oy:n toimitusjohtaja Mikko Ahonen.

”Tarkoituksemme on jo pitkään ollut laajentua nykyistä voimakkaammin koko maahan ja tähän Orima-Tuote Oy tarjoaa pitkäaikaisena kumppaninamme hienon mahdollisuuden”,

toteaa Kourutek Oy:n toimitusjohtaja Markku Kiviahde, joka jatkaa tehtävässään ja osaomistajana myös yrityskaupan jälkeen.

Orima-Tuote Oy toimii kansainvälisillä markkinoillla ja sen juuret ulottuvat toiminnan aloitukseen v. 1960. Orima-Tuote Oy:n liikevaihto on noin 20 MEur.